INFO vedr. Corona

Kære alle,
Der er fortsat ingen smittede borgere eller personalet i Bofællesskaber og Værested. Det er bare rigtig godt gået!
Der er mange som spørger til, om Bofællesskabernes borgere snart bliver tilbudt vaccine. Jeg har meldt navne ind – men har ikke hørt fra Region Hovedstaden endnu. Så snart jeg høre nyt skal jeg nok informere herom.
Vi er fortsat underlagt restriktioner i Værestedet, hvilket betyder at vi skal deles op i to grupper, samt at grupperne ikke må være for store. Derfor er der fortsat kun et ugentlig tilbud om at komme i Værestedet.
Jeg kan oplyse, at alle borgere kan blive kviktestet i medborgerhuset uden tidsbestilling. I Herlev Hallen er der PCR test. Her skal der på forhånd bestilles tid.

Jeg håber I alle passer godt på hinanden så vi fortsat kan undgå smitte.