Sønderlundvej

Kontakt Info

Bofællesskabet er beliggende på:

Sønderlundvej 15-17, 2730 Herlev.

Personalets Kan kontaktes på arbejdsmobil nr.:

Helene: 20 36 25 15

Ilse: 2332 3859

Søren: 24274461

Bofællesskabets mail: bofson@herlev.dk

Beskrivelse

Bofælleskabet Sønderlundvej startede op d. 15. marts år 1993.

I øjeblikket bor der 3 mænd og en kvinde i alderen 23-60 år i egne lejligheder.

Fællesspisning foregår, som udgangspunkt, for alle bofællesskabets beboer, alle ugens dage, undtagen tirsdage og torsdage, hvor der tilbydes fællesspisning i det tilknyttede Værested.

Traditioner i Bofællesskabet vægtes højt, derfor afholdes to årlige pårørendearrangementer samt bofælleskabets fødselsdag for nærmeste naboer. Desuden er der to årlige aftenarrangementer ud af huset, bl.a. Juleshowet Wallmans.

Der tilbydes Danmarksferie med to overnatninger årlig i bofællesskabet og søndagene bliver ofte brugt på ture ud af huset, alt efter beboernes ønsker og behov.

Beboermøde afholdes ca. 1 gang om måneden,

Struktur og genkendelighed vægtes højt, derfor bruges der piktogrammer og kalender i bofællesskabet for at skabe overblik og give beboerne ejerskab i eget liv. Samtidig er der fokus på de ressourcer den enkelte beboer og at dette også sættes i spil ift. fællesskabet.

Oplysninger

Der er 4 lejligheder i bofællesskabet fra 77 - 93 m2. Alle med eget toilet m/bad, et lille the-køkken etableret i stuen samt et soveværelse. Huslejen ligger mellem 7700 kr. til 9500 kr. inkl. varme, eget kælderrum og fælles cykelkælder, samt betaling for fællesarealet.

Bofællesskabet ligger på 3 sal - der er ikke elevator.

Der er 5 minutters gang til Herlev bymidte samt til Herlev st. fra bofællesskabet.