Peberhaven 1. sal

Kontakt Info

Adresse

Peberhaven 29, 1. sal

Telefonnummer

Tlf: 4452 6379

Personalets mobiltelefonnumre

Tina B:: 5144 2235

Eva: 2036 2545

Tina C. 2326 5716

Beskrivelse

I bofællesskabet på 1. sal bor der 4 beboere i alderen 23 og 60 år.

I bofællesskabet lægges der vægt på fællesskabet med de ressourcer den enkelte borger har. Det sociale samvær prioriteres højt.

Beboerne spiser typisk sammen i bofællesskabet mandag, onsdag og fredag. De skiftes til at købe ind og lave mad til hinanden. Hver beboer har sin egen kogebog, som inspiration til madlavning.

Tirsdag og torsdag kan man spise i Værestedet, hvis man ønsker dette.

Fredag eftermiddag mødes beboerne til en kop kaffe og lidt lækkert, hvor vi får talt om ugen og eventuelle aktiviteter for weekenden.

Det er typisk om søndagene vi tager på ture ud af huset og evt. mødes med de beboere der er tilknyttet 1. sal, og bor i egen bolig.

Vi tilbyder to små ferieture om året med to overnatninger. Derudover opsøger vi kulturelle og spændende oplevelser.

Der er tilknyttet 3 medarbejdere til at yde hjemmevejledning. Der er personaledækning alle ugens dage til kl. ca. 18, med undtagelse af lørdage.

Oplysninger

Bofællesskabet består af 4 to-rums lejligheder af lidt forskellig størrelse. To har altaner og to er uden. Desuden er der et fællesrum med åbent køkken og tv- stue.

Huslejen er ca. 6500 kr. om måneden. Derudover betales forbrug. Beboerne indbetaler 2600 kr. til en fælles kostkonto pr. måned. Beløbet dækker al mad og husholdning.

Ved fødselsdage dækker kostkontoen ligeledes en fælles gave til beboerne.

Hvis der er penge nok tager beboerne også på restaurant og spiser sammen samt evt. forplejning på ferieturene.

Beboerne beslutter i fællesskab hvor meget de ønsker at betale til kostkassen og hvad kostkassen skal dække. Det sker ved den årlige generalforsamling i bofællesskabets kostforening.

Det er muligt at søge boligtilskud via kommunen.

Der er elevator og cykelkælder i ejendommen.