Værestedet

Værestedet Peberkværnen er der hvor alle brugere der får pædagogisk hjemmevejledning i Herlev Kommune, har mulighed for at mødes. Det er et rigtig godt sted til at få venner og lige sige hej til dem som man ikke ser i hverdagen.

I Klubben, som den bliver kaldt, er der flere aktiviteter. Tirsdage er der tilbud om et gå hold om vinteren og om cykelhold om sommeren. Det er ture på op til 20 km, på cykel, og holdet har flere gange deltaget i Sjælsø Rundt og er også altid at finde til Herlev rundt. Når man cykler om tirsdagen er der altid 1 eller 2 personaler der cykler med, og I finder et hyggeligt sted på vejen hvor I spiser aftensmad.

Torsdag er der tilbud om at gå til Bowling. Personale og brugerne mødes i bowlingcenteret kl. 16.30. Der er en egenbetaling på 40 kr. pr. gang. Efter bowling tager holdet op i Peberhaven og spiser aftensmad sammen de andre brugere.

De der ikke går til Bowling eller er på Cykelholdet bliver hjemme i Værestedet og  hygger med dart, billard, ugeblad læsning, spil, snak og hygge, med hinanden og med personalerne. Vi spiser aftensmad i klubben kl 18 og maden får vi fra Cafe Harlekin.

Et måltid i klubben koster 50 kr. Man kan købe et madkort med 10 klip til 500kr, og man får også et klip i madkortet når man er ude at cykle/gå eller er til bowling.

Det er også i Klubben at vi holder fester såsom Nytår, jule – og påskefrokost eller klubbens fødselsdag (se kalender og fotoalbum) Det plejer at være meget festligt og sjovt, med taler og dejlig mad. Nogen gange har vi hyret et band der kommer og spiller for os.

Der er åbent i Klubben tirsdage og torsdage fra kl 16.30-21.30